Diensten

Boekhouden

Wilt u succesvol ondernemen en goede financiële beslissingen kunnen nemen? Uw boekhouding vormt daarvoor de basis. Wij helpen u bij het inrichten en beheren van uw administratie. Het goed op orde hebben van uw administratie en boekhouding is niet alleen wettelijk verplicht maar het geeft u ook het nodige inzicht in uw financiële positie. Bij DFSM bent u in goede handen. Met onze rapportages wordt uw boekhouding pas echt interessant.

Accounting

Heeft u een financieel overzicht nodig die moet worden opgesteld voor bijvoorbeeld overheidsinstanties, kredietverschaffers of aandeelhouders om inzicht te geven in de financiële positie van uw bedrijf? Financial accounting is een tak binnen de accountingwereld waar wij u graag bij van dienst zijn. De meest bekende vormen van accounting waarvoor wij de voorbereiding doen zijn bijvoorbeeld jaarverslagen en halfjaarlijkse rapportages.

Fiscaal

Niemand betaalt graag meer belasting dan nodig toch? Maar hoe zorg je ervoor dat je onnodige kosten voorkomt? Hoe vind je de weg in de soms ingewikkelde fiscale regelgeving? Als ondernemer krijg je met allerlei belastingen te maken zoals de omzetbelasting, de loonbelasting, de inkomstenbelastingen bijvoorbeeld de vennootschapsbelasting en de dividendbelasting. DFSM geeft belastingadviezen waar u echt wat aan heeft. Wij kennen de weg in het fiscale landschap als geen ander. Wij staan klaar om te helpen en u veel werk uit handen te nemen.

Financieel

Heeft u mooie plannen voor de toekomst? Wilt u gaan investeren? Bent u benieuwd hoe uw financiële toekomst eruit zal zien en eventueel die van uw kinderen? Hoe ziet uw leven eruit wanneer u stopt met werken? Dit soort vragen zou iedereen zich eigenlijk moeten stellen. Het antwoord daarop is niet altijd eenvoudig te vinden. DFSM kan u daarbij helpen. Wij helpen u bijvoorbeeld om uw goede plan gefinancierd te krijgen met de ideale financieringsvorm en helpen bij het opzetten van realistische prognoses. Met onze brede expertise op het gebied van financiële dienstverlening helpen wij u graag op heldere wijze op weg naar een gezonde financiële toekomst. Daarbij nemen wij verschillende scenario’s met u door. Door samen met u vooruit te kijken geeft dit u het gewenste gevoel van zekerheid. Neem contact met ons op voor een eerst stap richting een onbezorgde toekomst.